Ondertekenaars brief EK renteverhoging

Hoi!

Top dat je onze brief tegen de renteverhoging wil tekenen! Dat is heel belangrijk omdat de politiek voornemens is om de rente op de studieschuld te gaan verhogen. Het plan is al door de Tweede Kamer, maar moet nog door de Eerste Kamer heen om ingevoerd te kunnen worden. 

Dat zou betekenen dat je straks gemiddeld 5000(!) euro extra bovenop je studieschuld komt. Nou raakt die renteverhoging niet de studenten van nu, maar juist scholieren van nu, want de renteverhoging gaat over 1 jaar dan gelden. Daar willen wij wat tegen doen. Daarom versturen wij een brief aan elk leden van de Eerste Kamer, met een uitleg waarom ze tegen deze renteverhoging moeten stemmen. We willen elk van de 75 brieven door een scholier laten ondertekenen, die straks de last zou dragen van die renteverhoging. 

Hiervoor zoeken we scholieren uit 4 havo en 5 vwo, omdat zij als eerste te maken krijgen met die renteverhoging. 

Als jij hieronder je gegevens achterlaat, teken je één van die brieven aan een senator uit de Eerste Kamer en help je ons enorm om die renteverhoging tegen te houden! Zodat wij straks niet nog 5000 euro extra hoeven te betalen.

Bedankt!
* indicates required