Zomer-ALV
Wat leuk dat je je wil aanmelden voor de zomer-ALV! Daarvoor kan je het formulier hieronder invullen. Op de algemene ledenvergadering (ALV) van het LAKS kan je je stem als scholier laten horen over het onderwijs en de vereniging. Bovendien zijn leden én niet-leden welkom, dus neem vooral je vrienden mee!

De ALV vindt plaats op vrijdag 28 juni in Utrecht, in de Museum Speelklok. De inloop begint om 9.30 en we eindigen rond 17.00. Op de ALV gaan komen onder andere de jaarverantwoording behandelen, worden nieuwe leden van de voortgangscommissie verkozen en vindt de bestuurswissel plaats. Meer informatie over het programma volgt in de reader, die je een week voor de ALV ontvangt als je je aanmeldt. Wij hebben er al zin in!

Meer informatie volgt via de mail. Als je nog vragen hebt kun je die altijd stellen aan Emma, de secretaris. Dat mag via een mailtje naar emma@laks.nl of via een appje naar 06 15960102.

Tot op de ALV!

Huishoudelijke mededeling
Als je deze vragenlijst invult verzamelen we je persoonsgegevens, zodat we in de toekomst contact met je kunnen opnemen en om je uit te nodigen voor andere activiteiten. Meer weten over ons privacybeleid? www.laks.nl/privacy_statement/
* indicates required
Het privacystatement en de huisregels zijn te vinden op www.laks.nl