LAKS scholierencongressen 2024
Hoi! Wat leuk dat je je komt aanmelden voor de scholierencongressen van 2024. Hierbij wordt op verschillende locaties door heel Nederland naar de mening gevraagd van middelbare scholieren. Dit schooljaar gaan de congressen over Sociale Veiligheid. We komen langs in Utrecht, Den Bosch, Maastricht, Zwolle en Goes. Je kan je aanmelden voor één van de congressen. Na deze congressen schrijft het LAKS (Landelijk Aktie Komitee Scholieren) een rapport en met deze resultaten proberen we de stem van de scholieren te laten horen.  

Wil jij graag meepraten over hoe je sociale Veiligheid voor je ziet of wat je belangrijk vindt bij dit onderwerp? Meld je dan nu aan voor een van onze scholierencongressen! Neem vooral ook je vrienden mee, want alle scholieren zijn welkom!

Mocht je vrij van school nodig hebben om bij het congres aanwezig te kunnen zijn en wil je school dit niet geven? Stuur Emma, onze secretaris, dan een appje (06 15960102) of een mailtje (emma@laks.nl). Voor andere vragen kan je natuurlijk ook bij haar terecht!
* indicates required
Ga je akkoord met www.laks.nl/privacy_statement ?