Wat leuk dat je je wil aanmelden voor de Herfst-ALV! Daarvoor kan je het formulier hieronder invullen. Op de algemene ledenvergadering (ALV) van het LAKS kan je je stem als scholier laten horen over het onderwijs en de vereniging. Bovendien zijn leden én niet-leden welkom, dus neem vooral je vrienden mee!

Op de ALV gaan we het onder andere hebben over het jaarplan en kun je je opgeven voor de sollicitatiecommissie of meerjarenvisiecommissie. Meer informatie over het programma volgt in de reader, die je een week voor de ALV ontvangt als je je aanmeldt.

De ALV vindt plaats op zondag 24 en maandag 25 september in Utrecht, in Theater Kikker. Beide dagen begint de inloop om 10.00, starten we om 10.30 met het programma en eindigen we om 17.00. Je mag één van de twee dagen komen of allebei. Kom je beide dagen? Supergezellig! Dan kan je ervoor kiezen gezamenlijk te blijven slapen. Als je blijft slapen vragen we een kleine bijdrage van €7,50 voor de overnachting bij de StayOkay, deze kan je op de ALV contant geven of online betalen via een QR-code. Als het net iets te veel is, kun je gerust contact met ons opnemen. Als je eerder wil gaan of later wil komen mag dat ook. Dat is beide geen probleem!

De StayOkay zit in een drukke periode, dus als je je vóór 16 september aanmeldt dan garanderen we je een plekje in de StayOkay!

Meer informatie volgt via de mail. Als je nog vragen hebt kun je die altijd stellen aan Emma, de secretaris. Dat mag via een mailtje naar emma@laks.nl of via een appje naar 06 15960102.

Tot op de ALV!
 
Huishoudelijke mededeling
Als je deze vragenlijst invult verzamelen we je persoonsgegevens, zodat we in de toekomst contact met je kunnen opnemen en om je uit te nodigen voor andere activiteiten. Meer weten over ons privacybeleid? www.laks.nl/privacy_statement/
 
* indicates required
Als je school lid is van het LAKS, mogen er twee leerlingen namens de school naar de ALV komen als stemgerechtigde. Als stemgerechtigde heb je niet alleen inspraak op onderwijszaken, zoals iedere leerling dit heeft, maar ook op verenigingszaken.