Registreer je hier voor het LAKS evenement over seks, liefde en gender: LAKS x Week van de Liefde! Gedurende de Week van de Liefde moedigen Rutgers en SoaAidsNL scholen aan om openlijk te praten over seks en liefde, omdat dit het gemakkelijker maakt om je grenzen aan te geven. We sluiten deze week af op 16 februari van 11:00 tot 15:00 met een evenement in de bibliotheek van Utrecht op het Neude!

Het programma begint met een vertoning van het BNNVARA tv-programma: Blozende Oortjes. Deze serie doorbreekt taboes over liefde en seks door het gesprek aan te gaan met jongeren. Na de vertoning is er een panelgesprek met de castleden, waarbij je de kans krijgt om al je vragen aan hen te stellen! En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er een heerlijke lunch verzorgd door het LAKS en zijn er een aantal leuke en gekke activiteiten. Waarom nog wachten? 

Deze vertoning is tot stand gekomen dankzij het impactprogramma van Blozende Oortjes en mede mogelijk gemaakt door HALAL, BNNVARA, NPO-fonds, Stichting Amsterdam 750, het VSB fonds en Fonds21.
* indicates required